Rose Valley Grill

Wat veel mensen in Nederland bedoelen als ze gaan barbecueën, is lekker buiten gerechten klaarmaken op een grill. En hoewel Rose Valley BBQ begonnen is met het maken van smokers, kan een echte Rose Valley Grill natuurlijk niet ontbreken!

Deze nieuwe grill biedt dezelfde kwaliteit in materialen en ontwerp als onze smokers, voor de échte grillmasters onder ons!
Extra leuk; deze grill is ontworpen om echt op hout te stoken. Dit brengt de authentieke barbecue-beleving tot leven in uw achtertuin! Ook uw gasten zullen zich rond het knapperende vuur verzamelen en uw kookkunsten bewonderen.

Met de speciaal ontworpen kolenmaker brandt het hout op natuurlijk wijze tot houtskool wat vervolgens onder het rooster verdeeld kan worden. Dit geeft ook de mogelijkheid om warmere en minder warme zones te creëren voor de perfecte controle over het kookproces. 

Met een grill-oppervlak van 85 x 35cm is de Rose Valley Grill uitermate geschikt om meerdere gerechten tegelijk klaar te maken, of vele hongerige gasten tegelijk van eten te voorzien! 

Let op; bovenstaande foto’s zijn van het eerste prototype. Sindsdien zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd in het ontwerp.

Door het gebruik van hoogwaardig plaatstaal wordt de warmte optimaal gereflecteerd naar de gerechten. Ook de levensduur is hierdoor zoals u gewend bent van Rose Valley BBQ producten; zeer lang! 

Hoe lang precies kunnen we niet zeggen, want er is nog nooit een product versleten… Wat we wél kunnen beloven is onze gebruikelijke 5 jaar garantie op de staalconstructie! 

Tevens krijgt u bij aanschaf een jaar lang kosteloos onze all-in ondersteuning; het maakt niet uit wat er mis is, wij lossen het voor u op!

Prijs & Opties

De Rose Valley Grill is nu te bestellen. Al onze producten worden op bestelling geproduceerd in onze eigen werkplaats in Roosendaal. Zo garanderen we de beste kwaliteit en kunnen we desgewenst ook oplossingen op maat bieden. 

Standaard krijgt u bij een Rose Valley Grill de volgende opties:

 • Grill met stelpootjes
 • Afgewerkt met vuurbestendige verf, grijskleurig
 • Kolenmaker
 • XL grillrooster, 85x35cm
 • 2 stuks kolenbak
 • “Hockeystick” vuurgereedschap 
 • 5 jaar garantie op de staalconstructie, m.u.v. gebruiksschade
 • 1 jaar all-in ondersteuning

Afmetingen zijn ca. 116 cm breed x 51 cm diep x 118cm hoog. 
Dit is met de klep gesloten. 

Optioneel zijn ook de volgende zaken mogelijk:

 • Andere kleuren vuurbestendige verf (vraag naar de mogelijkheden)
 • Twee kleinere roosters, waardoor de kolenmaker ook in het midden te plaatsen is
 • Onderstel met wielen om de grill makkelijk te kunnen verplaatsen

Voor andere gewenste aanpassingen kunt u contact opnemen.

AdviesPrijs: €1.145

Klik hier om een offerte aan te vragen,
of neem contact met ons op!

Let op: Rose Valley barbecues worden met de grootste zorg en oog voor detail, speciaal voor u met de hand gemaakt. Om deze reden kunnen er kleine afwijkingen bestaan tussen de afbeeldingen en het eigenlijke product.

Tevens dient er rekening te worden gehouden met het gewicht; door de hoogwaardige materialen weegt onze Grill een stuk meer dan een gemiddelde barbecue.